Klaas Adema - Accountmanager
Volledig uitbesteden ontzorgt onze klanten binnen het proces of bij de gehele procedure.
Klaas Adema

Volledig uitbesteden

Het volledig uitbesteden is een dienstverleningsconcept wat op iedere dienst binnen InterConcept kan worden toegepast. De klant wordt hierbij volledig ontzorgd; dit kan op delen van het proces óf van a tot z binnen een procedure. De vragen en/of dossiers van de klant worden overgenomen en op basis van vaste dossierprijzen verrekend. De werkwijze voor het behandelen van de dossiers, de van toepassing zijnde kwaliteitseisen en het werken in het zaaksysteem wordt met de klant afgestemd. Middels het bieden van deze flexibele dienst, wordt de klant dus ontzorgd maar houdt hij wel de regie op de dossiers, productie, kwaliteit en kosten. Goed Geregeld noemen we dat.

Onze Volledig uitbesteden oplossingen per vakgebied:

Ruimtelijke Ordening

De ruimte in Nederland is schaars en de mogelijkheden voor deze ruimte eindeloos. Er is ruimte nodig voor onder andere woningen, wegen, bedrijventerreinen en natuur. Onze klanten stellen plannen op om de ruimte te verdelen en gebieden aan te wijzen voor bepaalde bestemmingen.
RO omgeving

Milieu

In de fysieke leefomgeving zijn alle regels omtrent milieu vastgelegd in het Activiteitenbesluit. Binnen het vakgebied milieu is daarom vaak veel specialistische kennis nodig.
Milieu

Bouw

Het bouwen heeft een grote impact op de fysieke leefomgeving. InterConcept ondersteunt overheidsinstellingen hierin bij alle voorkomende werkzaamheden bij het realiseren van een bouwwerk.
Bouw

Beleidsmatige en juridische ondersteuning

Alle vakgebieden binnen de fysieke leefomgeving kennen juridische- en beleidsmatige uitdagingen. Binnen het gehele fysieke domein biedt InterConcept beleids- en juridische ondersteuning.
Ruimte

Ontdek onze 5 meest gekozen producten

Juridische handhaving

In Nederland hebben we met z’n allen regels opgesteld over wat we wel en wat we niet mogen. Als je regels opstelt, is het goed dat die ook nageleefd worden. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Eric Greving

Bouwtoezicht

Wanneer een bouwwerk in uitvoering is, heeft het bevoegd gezag de taak te controleren of dat wat vergund is ook daadwerkelijk wordt gebouwd. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Bouw

Milieutoezicht

Milieucontroles komen in veel verschillende vormen voor Alle bedrijven die onder de Wet milieubeheer vallen, worden periodiek gecontroleerd. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Milieu

Beleidsmedewerker RO

De beleidsmedewerkers en planologen van InterConcept werken dagelijks in de ruimtelijke praktijk. Voor en bij diverse klanten werken onze medewerkers aan ruimtelijk beleid, het begeleiden van ruimtelijke procedures en het ondersteunen van klanten op het brede werkveld van de ruimtelijke ordening. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
 • Gedeeltelijk uitbesteden
RO

Casemanagement Bouw

Het behandelen van dossiers en vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving, vraagt om mensen met planningsvermogen en een integrale kijk op wet- en regelgeving. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Bouw

In de praktijk

Volledig uitbesteden wordt breed toepast, bij zowel gemeenten als omgevingsdiensten. Van aanvragen voor omgevingsvergunning tot toezicht dossiers, voor bouw, milieu en ook ruimtelijke ordening vraagstukken, variërend van principeverzoeken tot bestemmingsplannen.

Het concept van volledige uitbesteding kan ook worden toegepast voor het wegwerken van achterstanden aangezien tijd, kosten en kwaliteitsniveau vooraf worden bepaald. Zo zijn er voor diverse klanten de bouwtoezicht dossier geactualiseerd, principeverzoeken opgepakt en energiecontroles uitgevoerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept