Klaas Adema - Accountmanager
Onze beleidsmedewerkers RO houden zich met heel veel enthousiasme dagelijks bezig met het oplossen van ruimtelijke vraagstukken.
Klaas Adema

Beleidsmedewerker RO

De beleidsmedewerkers en planologen van InterConcept werken dagelijks in de ruimtelijke praktijk. Voor en bij diverse klanten werken onze medewerkers aan ruimtelijk beleid, het begeleiden van ruimtelijke procedures en het ondersteunen van klanten op het brede werkveld van de ruimtelijke ordening. InterConcept heeft jarenlange ervaring bij het begeleiden van complexe ruimtelijke procedures, het begeleiden en leiden van projecten en het oplossen van ruimtelijke vraagstukken. Of het nu gaat om het begeleiden van een grote integrale planologische herziening, het begeleiden van de ruimtelijke procedures voor een ruimtelijke ontwikkeling, rood voor rood-regelingen, inbreidingslocaties of het meedenken met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet, onze medewerkers staan voor u klaar. InterConcept kan klanten adviseren van kleine procedures tot grote complexe vraagstukken.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden
  • Gedeeltelijk uitbesteden

Beleidsmedewerkers RO bij InterConcept

HUISbesteding 
InterConcept neemt voor haar klanten graag werk uit handen. Onze medewerkers voeren op ons kantoor de procedures voor onze klanten uit. Het schrijven van college- en raadsvoorstellen, opstellen publicaties, contacten met inwoners, het vertegenwoordigen bij de Rechtbank of Raad van State; je kunt het zorgeloos uit handen geven. Voor diverse gemeenten voeren wij op deze manier het ruimtelijk beleid uit. Samen maken we een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat ons werk naadloos aansluit bij de dagelijkse werkpraktijk.

Uitbesteden van (deel)producten
Naast het hele proces dat InterConcept graag uit handen neemt als dit nodig is voor onze klanten, is het natuurlijk ook mogelijk om slechts delen uit te besteden. Het toetsen aan de regels uit het omgevingsplan is hierbij het meestgebruikte voorbeeld. 

Interim en detachering 
Natuurlijk kan het zo zijn dat je liever een medewerker op kantoor hebt. InterConcept heeft diverse medewerkers die hiervoor inzetbaar zijn. Of het nu gaat om starters of zeer ervaren medewerkers, iedere medewerker kan altijd terugvallen op de jarenlange ervaring en kennis bij InterConcept. Onze medewerkers worden goed opgeleid en voldoen aan alle kwaliteitscriteria.

Gemeente Ommen

InterConcept ontzorgt de gemeente Ommen bij ruimtelijke vraagstukken met HUISbesteding.
Klaas Adema - Accountmanager
Landschap

Ervaringen van klanten:

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris | Gemeente Ommen

Ommen

Nieuwsgierig naar HUISbesteding als manier om werk uit te besteden? Maak goede afspraken over het gewenste resultaat en durf ook zaken los te laten! 

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Meer weten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept