Klaas Adema - Accountmanager bij InterConcept
Bouwtoezicht wordt uitgevoerd door collega's die kennis en kunde hoog in het vaandel hebben staan. Op deze manier zorgen we samen voor een goede naleving van de vergunning en werken we aan een veilig Nederland.
Klaas Adema

Bouwtoezicht

Wanneer een bouwwerk in uitvoering is, heeft het bevoegd gezag de taak te controleren of dat wat vergund is ook daadwerkelijk wordt gebouwd. Onze toezichthouders voeren zelfstandig toezicht uit op het gebied van bouwen en ruimtelijke ordening. Ze onderzoeken klachten of meldingen en werken mee aan een oplossing. Het opstellen van constateringsrapporten en het registreren van de bevindingen gebeurt op een adequate wijze. Onze toezichthouders geven uitvoering aan projecten van onze klanten op het gebied van bouwregelgeving en hebben oog en oor voor de taken van overige (handhavings)partners.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

Bouwtoezicht via InterConcept

HUISbesteding 
Bouwtoezicht kan ook op de projectmatige manier opgepakt worden. Het HUISbestedingsconcept kan worden toegepast voor het wegwerken of bijwerken van achterstanden binnen een gemeente of omgevingsdienst. De benodigde tijd, kosten en kwaliteitsniveau vooraf worden bepaald. Zo zijn voor diverse klanten bouwtoezicht dossiers geactualiseerd.

Interim en detachering
Al vele jaren biedt InterConcept ondersteuning bij vraagstukken en capaciteitsproblemen bij bevoegde gezagen binnen de fysieke leefomgeving. Het inhuren van een toezichthouder is een manier om tijdelijk de aanwezige personeelssterkte binnen een team te vergroten. Onze toezichthouder maakt deel uit van het team binnen jouw organisatie en zal u ondersteunen bij de werkzaamheden.

 

Ervaringen van klanten:

Martin Aardenburg | Vakafdelingsmanager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst West Holland

OD West Holland

Voor tijdelijke werkzaamheden is het fijn om te kunnen bouwen op de flexibele schil van InterConcept.

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris | Gemeente Ommen

Ommen

Nieuwsgierig naar HUISbesteding als manier om werk uit te besteden? Maak goede afspraken over het gewenste resultaat en durf ook zaken los te laten! 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept