Klaas Adema - Accountmanager
Als regels niet nageleefd worden, is het fijn om ondersteuning te krijgen bij de handhaving.
Klaas Adema

Juridische handhaving

In Nederland hebben we met z’n allen regels opgesteld over wat we wel en wat we niet mogen. Als je regels opstelt, is het goed dat die ook nageleefd worden. De overheid is in beginsel ook verplicht om erop toe te zien dat de regels nageleefd worden. Als dat niet het geval is, treedt zij handhavend op. InterConcept ondersteunt overheden daarbij.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

Juridische Handhaving bij InterConcept

HUISbesteding 
De unieke werkwijze van HUISbesteding is uitstekend toepasbaar op het behandelen van handhavingsdossiers. Of het nu gaat dossiers met een specifiek thema -bijvoorbeeld Illegale garagebedrijven- of om dossiers in een bepaald gebied zoals overtredingen in het buitengebied, we passen het projectteam aan op de vraag en zorgen ervoor dat de dossiers van waarschuwingsbrief tot uiteindelijke sanctiebeschikking afgehandeld worden op de werkwijze die bij het bestuursorgaan gehanteerd wordt.

Interim en detachering
De juridisch medewerkers van InterConcept kunnen natuurlijk ook op interim-basis de afhandeling van handhavingsdossiers behartigen. Net als bij de andere dienstverlening worden de juridisch medewerkers ingezet in het fysieke domein; van handhaving van het bestemmingsplan tot handhaving van milieuzaken tot handhaving van complexe meervoudige handhavingszaken.

Omgevingsdienst West Holland

Verschillende collega's van InterConcept werken in de diverse vakgebieden op interim basis voor de Omgevingsdienst West Holland.
Martin van Maanen - Accountmanager
Martin van Maanen
Landschap

Ervaringen van klanten:

Martin Aardenburg | Vakafdelingsmanager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst West Holland

OD West Holland

Voor tijdelijke werkzaamheden is het fijn om te kunnen bouwen op de flexibele schil van InterConcept.

Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten | Gemeente Lochem

Lochem

Ik ben eindverantwoordelijk binnen onze organisatie voor personeel en heb met onze vergunningverleners de afweging gemaakt om voor extra capaciteit te kiezen middels de ontzorging van HUISbesteding.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit vakgebied?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Martin van Maanen Accountmanager
Martin van Maanen
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept