Klaas Adema - Accountmanager
Door delen van het proces uit te besteden, weet je zeker dat je nooit collega's tekort komt bij een piek in de bestaande werkvoorraad.
Klaas Adema

Gedeeltelijk uitbesteden

Door toename van het werk of uitval van collega’s -of omdat er een heel bijzonder of ingewikkeld plan is ingediend- kan het soms even noodzakelijk zijn om een deel van een toetsing uit te besteden en daarmee het team te ontlasten. Binnen InterConcept hebben wij om deze reden de Backoffice Fysieke Leefomgeving (ook wel BFL genoemd). Hier kunnen deeltoetsingen worden uitgezet en deze worden behandeld voor een vaste prijs conform de tarievenlijst. Hierdoor blijft de klant de behandelaar van het dossier en bieden wij de Helpende Hand wanneer de klant dit nodig heeft.

Onze Gedeeltelijk uitbesteden oplossingen per vakgebied:

Ruimtelijke Ordening

De ruimte in Nederland is schaars en de mogelijkheden voor deze ruimte eindeloos. Er is ruimte nodig voor onder andere woningen, wegen, bedrijventerreinen en natuur. Onze klanten stellen plannen op om de ruimte te verdelen en gebieden aan te wijzen voor bepaalde bestemmingen.
RO omgeving

Bouw

Het bouwen heeft een grote impact op de fysieke leefomgeving. InterConcept ondersteunt overheidsinstellingen hierin bij alle voorkomende werkzaamheden bij het realiseren van een bouwwerk.
Bouw

Beleidsmatige en juridische ondersteuning

Alle vakgebieden binnen de fysieke leefomgeving kennen juridische- en beleidsmatige uitdagingen. Binnen het gehele fysieke domein biedt InterConcept beleids- en juridische ondersteuning.
Ruimte

Milieu

In de fysieke leefomgeving zijn alle regels omtrent milieu vastgelegd in het Activiteitenbesluit. Binnen het vakgebied milieu is daarom vaak veel specialistische kennis nodig.
Milieu

Ontdek onze 5 meest gekozen producten

Casemanagement Bouw

Het behandelen van dossiers en vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving, vraagt om mensen met planningsvermogen en een integrale kijk op wet- en regelgeving. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Bouw

Beleidsmedewerker RO

De beleidsmedewerkers en planologen van InterConcept werken dagelijks in de ruimtelijke praktijk. Voor en bij diverse klanten werken onze medewerkers aan ruimtelijk beleid, het begeleiden van ruimtelijke procedures en het ondersteunen van klanten op het brede werkveld van de ruimtelijke ordening. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
 • Gedeeltelijk uitbesteden
RO

Juridische handhaving

In Nederland hebben we met z’n allen regels opgesteld over wat we wel en wat we niet mogen. Als je regels opstelt, is het goed dat die ook nageleefd worden. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Eric Greving

Milieutoezicht

Milieucontroles komen in veel verschillende vormen voor Alle bedrijven die onder de Wet milieubeheer vallen, worden periodiek gecontroleerd. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Milieu

Bouwtoezicht

Wanneer een bouwwerk in uitvoering is, heeft het bevoegd gezag de taak te controleren of dat wat vergund is ook daadwerkelijk wordt gebouwd. Lees meer...
Beschikbaar als:
 • Interim & detachering
 • Volledig uitbesteden
Bouw

Hoe gaat het gedeeltelijk uitbesteden van dossiers in de praktijk:

Om een toetsing uit te zetten binnen de Backoffice Fysieke Leefomgeving van InterConcept zijn maar weinig handelingen nodig. De werkafspraken worden met de klant besproken en bij wederzijdse tevredenheid ondertekend de klant een contract. Dit is het startsein! 

Om een toetsing uit te zetten is het hierna voldoende om de stukken te mailen en hierbij aan te geven welke toetsing je wenst. Als dat is gedaan, wordt het bij een adviseur uitgezet en ontvang je binnen vooraf afgesproken adviestermijn de toetsing retour. Voor de toetsing worden de toetsdocumenten van InterConcept gebruikt, maar het is ook mogelijk om hiervoor de toetsdocumenten van de klant te gebruiken. Dit zal van tevoren met de klant worden afgestemd.

Ervaringen van klanten:

Martin Aardenburg | Vakafdelingsmanager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst West Holland

OD West Holland

Voor tijdelijke werkzaamheden is het fijn om te kunnen bouwen op de flexibele schil van InterConcept.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept