Klaas Adema - Accountmanager
Gemeente Ommen en InterConcept; een geregisseerde samenwerking!

Gemeente Ommen

InterConcept ontzorgt de gemeente Ommen bij ruimtelijke vraagstukken. Een tweetal zeer betrokken adviseurs Ruimtelijke Ordening werken met veel passie voor de gemeente, ondersteund door een projectteam in de backoffice. 

Ervaring vanuit de gemeente Ommen

Bij de gemeente Ommen werken we met een mengvorm van werken op locatie en support en bulkvragen digitaal. Hierdoor kunnen we flexibel op de fluctuerende vragen inspelen zodat we de juiste kwaliteit kunnen garanderen. De samenwerking met InterConcept voor het uitbesteden van diverse vraagstukken is begonnen in 2019. Doordat we InterConcept in kunnen zetten wanneer het nodig is -en niet constant als dit niet nodig blijkt- is het voor ons een juiste methodiek om mee te werken. Het past daarnaast in de gemeente breed opgezette manier van werken en zorgt voor inzetbaarheid in verschillende vakgebieden. Wel is het belangrijk om goede afspraken te maken over de resultaten en te zorgen voor een goede monitoring. Daarnaast laten we ook zaken los en vertrouwen we op onze partner InterConcept.

 

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris
Gemeente Ommen

Nieuwsgierig naar deze manier van werk uitbesteden? Maak goede afspraken over het gewenste resultaat en durf ook zaken los te laten!
Jan Blaauw | Gemeente Secretaris | Gemeente Ommen

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projecten?

Nieuwsgierig geworden naar dit project en heb je hier vragen over? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe InterConcept jou zou kunnen ontzorgen? Ik vertel je er graag meer over!

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept