Klaas Adema - Accountmanager bij InterConcept
Gemeente Ommen en InterConcept; een geregisseerde samenwerking!
Klaas Adema

Gemeente Ommen

InterConcept ontzorgt de gemeente Ommen bij de ondersteuning van de uitvoering van planologische beoordelingen en de begeleiding van ruimtelijke procedures. Een tweetal zeer betrokken adviseurs Ruimtelijke Ordening werken met veel passie voor de gemeente, ondersteund door een projectteam in de backoffice. 

Ervaring vanuit de gemeente Ommen

Bij de gemeente Ommen werken we met een mengvorm van werken op locatie en support en bulkvragen digitaal. Hierdoor kunnen we flexibel op de fluctuerende vragen inspelen zodat we de juiste kwaliteit kunnen garanderen. De samenwerking met InterConcept voor het uitbesteden van diverse vraagstukken is begonnen in 2019. Doordat we InterConcept in kunnen zetten wanneer het nodig is -en niet constant als dit niet nodig blijkt- is het voor ons een juiste methodiek om mee te werken. Het past daarnaast in de gemeente breed opgezette manier van werken en zorgt voor inzetbaarheid in verschillende vakgebieden. Wel is het belangrijk om goede afspraken te maken over de resultaten en te zorgen voor een goede monitoring. Daarnaast laten we ook zaken los en vertrouwen we op onze partner InterConcept.

 

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris
Gemeente Ommen

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept