Klaas Adema - Accountmanager
Je hoeft niet altijd het gehele proces uit te besteden. Onze collega's toetsen ook alleen aan het omgevingsplan om onze klant te ondersteunen.
Klaas Adema

Omgevingsplantoetsen

InterConcept werkt al jaren op het gebied van de fysieke leefomgeving. Vele gemeenten vertrouwen de verlening van omgevingsvergunningen toe aan de ervaren medewerkers van InterConcept. De basis van iedere omgevingsvergunning is een goede toets aan het omgevingsplan. 

Beschikbaar als:
  • Gedeeltelijk uitbesteden

Omgevingsplan toetsen bij InterConcept

Bij InterConcept zijn we van mening dat de basis van iedere omgevingsvergunning een goede toets aan het omgevingsplan is. Met gevoel voor het plan kijken onze collega's hoe dit binnen de bestaande regelgeving mogelijk gemaakt kan worden. Dit gaat natuurlijk in overleg met planologen of andere deskundigen als een bouwplan niet helemaal past binnen de regels van het omgevingsplan. Het is deze praktijk waar de kracht ligt van InterConcept.

Ervaringen van klanten:

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris | Gemeente Ommen

Ommen

Nieuwsgierig naar HUISbesteding als manier om werk uit te besteden? Maak goede afspraken over het gewenste resultaat en durf ook zaken los te laten! 

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving | Gemeente Tholen

Gemeente Tholen

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.

Meer weten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept