Klaas Adema - Accountmanager
Door de gecombineerde kennis van vakspecialisten en juristen, zijn onze juristen breed inzetbaar op basis van kennis en kunde.
Klaas Adema

Juridische ondersteuning

Nederland is een land van regels. Deze regels worden dagelijks toegepast door heel veel professionals, maar soms bestaat er behoefte aan uitleg over de regels en de gevolgen van de regels en de toepassing daarvan. Dit kan in het voortraject zijn -bijvoorbeeld in het vergunningverleningsproces- of in de fase van rechtsbescherming, maar ook bij het opstellen van beleid kunnen de juristen van InterConcept ondersteunen. Door de gecombineerde kennis van vakspecialisten en juristen, hebben de juristen van InterConcept een streepje voor.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

Juridische ondersteuning bij InterConcept

HUISbesteding 
Voor een gemeente in Noord-Holland heeft InterConcept op dossierbasis 125 bezwaarschriften afgehandeld. Hierbij is ondersteuning geboden tijdens de hoorfase, het opstellen van de beslissing op bezwaar, maar ook vertegenwoordiging bij de rechtbank en Raad van State.

Interim en detachering 
Het opstellen van beleid, het voeren van verweer bij de rechtbank of gewoon de vraagbaak voor de medewerkers op de afdeling; de juristen van InterConcept zijn van alle markten thuis.

Ervaringen van klanten:

Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten | Gemeente Lochem

Lochem

Ik ben eindverantwoordelijk binnen onze organisatie voor personeel en heb met onze vergunningverleners de afweging gemaakt om voor extra capaciteit te kiezen middels de ontzorging van HUISbesteding.

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit vakgebied?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Martin van Maanen Accountmanager
Martin van Maanen
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept