Wibo Olthof - Operationeel manager bij InterConcept
Het milieu en de omgeving beschermen, doordat we binnen uitzoeken wat er buiten mogelijk is.
Wibo Olthof

Vergunningverlening Milieu

We willen het milieu en de omgeving graag beschermen. Onze vergunningverleners milieu duiken elke dag in allemaal verschillende milieu-aanvragen. Elke dag is anders, maar het draait natuurlijk altijd om vergunningen. Op deze manier zien we vanuit het kantoor wat er in de leefomgeving wordt gemaakt. De wetgeving hierop aanpassen, maakt dat eigenlijk elke aanvraag een soort maatwerk is.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

Vergunningverlening milieu bij InterConcept

HUISbesteding 
Wij pakken graag de dossiers op projectniveau volledig op en handelen van vergunningsaanvragen volgens de werkwijze en de systemen van de klant af. Door het vooraf vaststellen van dossierprijzen en afstemming van de werkzaamheden is er duidelijkheid over de afhandeling van dossiers en inzicht in de kosten. Het inhoudelijke werk wordt grotendeels in onze eigen backoffice uitgevoerd en er is een vaste contactpersoon voor zowel de interne, als externe contacten aangewezen.

Interim en detachering
Het is daarnaast ook mogelijk om mensen op locatie in te zetten. Al vele jaren biedt InterConcept ondersteuning bij vraagstukken en capaciteitsproblemen bij de klant binnen de fysieke leefomgeving. Het inhuren van een vergunningverlener is een manier om tijdelijk de aanwezige personeelssterkte binnen een team te vergroten. Onze vergunningverleners maakt deel uit van het team binnen jouw organisatie en zal ondersteunen bij de werkzaamheden.

FUMO

Toezicht op bouw- en brandveiligheid en het doorlichten van toezichtbeleid.
Klaas Adema - Accountmanager bij InterConcept
Klaas
snelweg groen

Ervaringen van klanten:

Ronald van Dolen | Manager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst IJsselland

OD IJsselland

Projectmatig, digitaal werken is niet “het ei van Columbus”, maar draagt wel bij aan flexibiliteit en plaats- en tijdsonafhankelijk werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept