Klaas Adema - Accountmanager
Door administratieve ondersteuning binnen het milieuvak krijgt de toezichthouder veel meer ruimte om zich ook daadwerkelijk met de controle bezig te houden.
Klaas Adema

Administratieve ondersteuning

Vrijwel elke Omgevingsdienst heeft te maken met een groot aantal milieucontroles die jaarlijks uitgevoerd moeten worden. Zo'n controle bestaat uit veel meer dan enkel de voorbereiding en de controle zelf en brengt daardoor een hoop administratieve taken met zich mee. Door de schaarste binnen het vakgebied is er een grote vraag naar extra toezichthouders om al deze controles uit te kunnen voeren. Met de administratieve ondersteuning op het gebied van milieu krijgt een toezichthouder meer ruimte om zich ook daadwerkelijk met de controles bezig te houden, waarbij er toch zorggedragen wordt voor de juiste afhandeling van het complete dossier. 

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

Administratieve ondersteuning milieu bij InterConcept

Met administratieve ondersteuning zorgt een medewerker van InterConcept ervoor dat de controles ingepland worden bij de collega’s van InterConcept of de klant. Bij het inplannen wordt rekening gehouden met de wensen van de toezichthouders. Ook wordt er zodanig gepland dat er weinig reistijd tussen de bedrijven zit, waardoor de dagen efficiënt ingedeeld zijn. Om deze reden is het toepasbaar binnen de HUISbesteding en bij Interim en detachering. 

Verder maakt de administratief medewerker nieuwe zaken aan in een zaaksysteem en zorgt voor de administratieve verwerking -opstellen van rapport en brief op basis van de aantekeningen van de toezichthouder- van de uitgevoerde bedrijfsbezoeken.

FUMO

Toezicht op bouw- en brandveiligheid en het doorlichten van toezichtbeleid.
Klaas Adema - Accountmanager bij InterConcept
Klaas
snelweg groen

Ervaringen van klanten:

Martin Aardenburg | Vakafdelingsmanager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst West Holland

OD West Holland

Voor tijdelijke werkzaamheden is het fijn om te kunnen bouwen op de flexibele schil van InterConcept.

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept