Klaas Adema - Accountmanager
Met de gemeente Lochem hebben we een prachtige samenwerking opgebouwd.
Klaas Adema

Gemeente Lochem

Dat voor een mooie samenwerking geen sprake hoeft te zijn van een lange samenwerking bewijst de gemeente Lochem! In 2020 zijn we gestart met bouwkundige ontzorging middels de HUISbesteding waarbij een vast projectteam werkzaam is voor de aanvragen binnen de gemeente. 

Ervaring vanuit de gemeente Lochem

Door de inzet van onze vergunningverleners bij een aanbesteding, de implementatie van de nieuwe Omgevingswet software en helaas de acute uitval van een collega zijn wij met de HUISbesteding van InterConcept in contact gekomen in de eerste helft van 2020. Door het uitbesteden van onze werkzaamheden bij InterConcept hadden we snel voldoende capaciteit om onze bouwtaken op de juiste wijze te kunnen waarborgen. Natuurlijk is het belangrijk om goede afstemming met elkaar te verzorgen omdat er altijd sprake is van een inwerktijd, ondanks dat we streven naar een productie die meteen op gang is. Samenwerken met InterConcept via de HUISbesteding past goed in onze manier van werken. We werken waar mogelijk thuis, maar ook is er voldoende ruimte gefaciliteerd om op locatie te kunnen werken of te overleggen. Het is prettig om onze Wabo vergunningen neer te kunnen leggen bij InterConcept zodat we met elkaar zorgen voor een snelle afhandeling.

 

Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten
Gemeente Lochem

Ik ben eindverantwoordelijk binnen onze organisatie voor personeel en heb met onze vergunningverleners de afweging gemaakt om voor extra capaciteit te kiezen middels de ontzorging van HUISbesteding.
Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten | Gemeente Lochem

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projecten?

Nieuwsgierig geworden naar dit project en heb je hier vragen over? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe InterConcept jou zou kunnen ontzorgen? Ik vertel je er graag meer over!

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept