Jan Willem Roesink - Controleur Constructieve Veiligheid
De constructieve veiligheid is een vak apart. We zijn daarom blij dat we een aantal gespecialiseerde collega's hiervoor in dienst hebben.
Jan Willem Roesink

Constructieve Toetsing

Constructieve veiligheid is een apart specialisme binnen de technische toets. De constructieve toetsers zullen in de meeste gevallen ook uitsluitend aan de betreffende constructieve onderdelen van het Besluit bouwwerken leefomgeving toetsen. InterConcept heeft zelf constructieve toetsers in dienst en maakt daarnaast ook gebruik van externe partijen. Om de kwaliteit van constructeurs aan te tonen en de deskundigheid te bevorderen is er het Constructieregister opgericht voor zowel de ontwerpende als de toetsende constructeur. Binnen de beschikbare medewerkers is een Registertoetser B aanwezig, die daarmee beschikt over aantoonbare kennis en kunde.

De toetsingen worden verricht op het niveau zoals is afgesproken met het bevoegd gezag zodat dit naadloos aansluit bij de eigen werkwijze van het bevoegd gezag.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden
  • Gedeeltelijk uitbesteden

Constructieve Toetsing via InterConcept

De constructieve toetser kan werkzaamheden verrichten in het kader van HUISbesteding, waarbij deze wordt aangestuurd door de betreffende casemanager HUISbesteding. Ook is het mogelijk om deze losse toetsingen via onze Backoffice Fysieke Leefomgeving uit te laten voeren.

Daarnaast is het ook mogelijk om medewerkers op locatie in te zetten als interim toetser.

Ervaringen van klanten:

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten | Gemeente Lochem

Lochem

Ik ben eindverantwoordelijk binnen onze organisatie voor personeel en heb met onze vergunningverleners de afweging gemaakt om voor extra capaciteit te kiezen middels de ontzorging van HUISbesteding.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept