We gebruiken cookies op deze website.

Klaas Adema - Accountmanager
Geen uitdaging binnen vergunningverlening is ons te groot of complex. Wij zoeken met onze klant naar de beste oplossing zodat we Verrassend Vooruit gaan!
Klaas Adema

Vergunningverlening Bouw

In Nederland kan niet zomaar worden gebouwd. Elk bouwwerk is in beginsel vergunning plichtig volgens de wet, waarbij specifieke uitzonderingen worden aangeven om zonder vergunning te kunnen bouwen. Binnen het stelsel van regelgeving om tot een vergunning te kunnen komen, moeten met verschillende deeladviezen een integrale afweging gemaakt worden om tot een veilige, gezonde, bruikbare, energiezuinige en milieuvriendelijke gebouwde omgeving te kunnen komen. InterConcept behandelt al 25 jaar vergunningaanvragen voor onze klanten. Van eenvoudig tot zeer complex, van een dakkapel, woning en woongebouw tot zware industriële complexen, InterConcept gaat deze uitdaging graag met jou aan.

Beschikbaar als:
  • Interim & detachering
  • Volledig uitbesteden

De verschillende opties van vergunningverlening binnen InterConcept

HUISbesteding 
Wij pakken graag de dossiers op projectniveau volledig op en handelen van vergunningsaanvragen volgens de werkwijze en de systemen van de klant af. Door het vooraf vaststellen van dossierprijzen en afstemming van de werkzaamheden is er duidelijkheid over de afhandeling van dossiers en inzicht in de kosten. De behandeling van de dossiers wordt in een projectteam opgenomen. Het inhoudelijke werk wordt grotendeels in onze eigen backoffice uitgevoerd en zijn er casemanagers als contactpersonen voor zowel de interne, als externe contacten aangewezen. Voor een groot aantal klanten door heel Nederland neemt InterConcept op deze manier de werkzaamheden volledig over en behandelt de dossiers vanaf de indiening tot het eindproduct. 

Interim en detachering
Het is daarnaast ook mogelijk om mensen op locatie in te zetten.
Al vele jaren biedt InterConcept ondersteuning bij vraagstukken en capaciteitsproblemen bij de klant binnen de fysieke leefomgeving. Het inhuren van een vergunningverlener is een manier om tijdelijk de aanwezige personeelssterkte binnen een team te vergroten. Onze vergunningverleners maakt deel uit van het team binnen jouw organisatie en zal ondersteunen bij de werkzaamheden.

Gemeente Tholen

Met HUISbesteding zorgen we samen met de gemeente Tholen voor een continue doorstroom van de bouwaanvragen binnen de gemeente.
Martin van Maanen - Accountmanager
Martin van Maanen
Landschap

Ervaringen van klanten:

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving | Gemeente Tholen

Gemeente Tholen

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons vakgebied bouw?

Al even rondgekeken maar nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Of je heb een vraag waar ik je bij kan helpen? Schroom dan niet en neem contact met mij op! 

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept