Martin van Maanen - Accountmanager
Samen werken aan een goed milieu voor burger en bedrijf!
Martin van Maanen

Omgevingsdienst IJsselland

InterConcept werkt samen met verschillende omgevingsdiensten, waaronder de Omgevingsdienst IJsselland. Middels onze HUISbesteding ontzorgen we de Omgevingsdienst IJsselland door voor hen milieucontroles op diverse percelen in verschillende categorieën uit handen te nemen. Dit gaat jaarlijks om diverse dossiers zodat we met elkaar zorgen dat we Verrassend Vooruit blijven gaan.

Ervaring vanuit de Omgevingsdienst IJsselland

Bij de Omgevingsdienst IJsselland werken we al jaren met een flexibele schil. Om deze reden zetten we ieder jaar een deel van onze werkzaamheden uit naar een samenwerkingspartner. We werken voor verschillende gemeentes en voeren de milieucontroles uit vanuit de Omgevingsdienst, waarbij InterConcept ons op een projectmatige wijze ondersteund om de controles uit te voeren. De samenwerking met InterConcept is in januari 2018 begonnen. In de huidige crisis is het prettig om digitaal te kunnen werken, dit zal ook echt de toekomst zijn voor ons. Al blijven controles op locatie natuurlijk noodzakelijk. Wanneer je goede, heldere afspraken maakt over controles uitvoeren op een projectmatige manier van werken, draagt dit zeker bij aan flexibiliteit en plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken.

 

Ronald van Dolen | Manager Toezicht en Handhaving
Omgevingsdienst IJsselland

 

Digitaal werken is niet “het ei van Columbus”, maar draagt wel bij aan flexibiliteit en plaats- en tijdsonafhankelijk werken.
Ronald van Dolen | Manager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst IJsselland

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projecten?

Nieuwsgierig geworden naar dit project en heb je hier vragen over? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe InterConcept jou zou kunnen ontzorgen? Ik vertel je er graag meer over!

Martin van Maanen Accountmanager
Martin van Maanen
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept