Martin van Maanen - Accountmanager
Waar een kleine gemeente groots in kan zijn!
Martin van Maanen

Gemeente Tholen

Het is fijn om te mogen ontzorgen, zeker bij de gemeente Tholen in het mooie Zeeland waar volop gebouwd wordt. De gemeente Tholen loopt voorop wanneer het gaat om processen en stabiliteit voor de aanvragers. Een deel van de bouwaanvragen behandelen wij als InterConcept met grote zorgvuldigheid zodat we met elkaar de aanvragers kunnen helpen. We zorgen dat we samen de zaken Goed Geregeld hebben. 

Ervaring vanuit de gemeente Tholen

Binnen onze afdeling waren 4 collega’s bezig met het behandelen van aanvragen voor een omgevingsvergunning bouwen, kortweg de bouwvergunning. Een collega ging met een welverdiend pensioen en met het oog op de komst van de Wkb hebben we die positie toen niet meer ingevuld. Echter de markt trok steeds meer aan wat resulteerde in steeds meer aanvragen en waardoor we geconfronteerd werden met een capaciteitsprobleem. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving. Niemand hoeft hiervoor eerst naar ons kantoor op Tholen te komen wat tijd en geld bespaart. Verder hebben we de afspraak dat we van dit concept gebruik maken bij een tekort aan capaciteit voor het behandelen van alle aanvragen binnen onze afdeling.

 

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving
Gemeente Tholen

 

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.
Sander Westdorp - gemeente Tholen

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projecten?

Nieuwsgierig geworden naar dit project en heb je hier vragen over? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe InterConcept jou zou kunnen ontzorgen? Ik vertel je er graag meer over!

Martin van Maanen Accountmanager
Martin van Maanen
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept