Interim- en projectondersteuning voor overheden op het gebied van fysieke leefomgeving
Interim- en projectondersteuning voor overheden op het gebied van fysieke leefomgeving
Interim- en projectondersteuning voor overheden op het gebied van fysieke leefomgeving
Interim- en projectondersteuning voor overheden op het gebied van fysieke leefomgeving

Werken bij InterConcept

Er gaat de komende jaren veel veranderen op het gebied van  toetsing en toezicht. Neem de Omgevingswet, deze wet stelt andere eisen aan de kennis en expertise van specialisten op het gebied van bouw, milieu, ruimtelijke ordening en juridische zaken. Ook de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen zorgt voor veel kansen. In de nabije toekomst staan marktpartijen garant voor de kwaliteit van een gebouw. Dit betekent een andere rol voor bouw- en woningtoezicht.

Interconcept-Content-Helm-op-bouwplaats

Werken bij InterConcept is werken aan je carrière

Er gaat de komende jaren veel veranderen op het gebied van toetsing en toezicht. Neem de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. In de nabije toekomst staan marktpartijen garant voor de kwaliteit van een gebouw. Dit betekent een andere rol voor bouw- en woningtoezicht. Ook de nieuwe Omgevingswet stelt andere eisen aan de kennis en expertise van specialisten op het gebied van bouw, milieu, ruimtelijke ordening en juridische zaken.

Werken in de publieke én private sector
InterConcept anticipeert op deze veranderingen. We staan met één been in de publieke en met één been in de private sector. Dat betekent een ijzersterke basis voor de carrière van bouwkundigen, juristen, planologen en milieukundigen. Zij kunnen nu en in de toekomst in beide sectoren aan de slag. Als toonaangevend  project- en adviesbureau op het gebied van de fysieke leefomgeving bieden we medewerkers een solide omgeving om te groeien op het gebied van kennis, ervaring en persoonlijke ambities.

Thuis in uw Omgeving groep
Binnen onze groep is onder andere Plangarant actief. PlanGarant is een snelgroeiend bureau voor Kwaliteitsborging in de bouw. Plangarant is actief in de private en publieke sector. Het bureau werkt voor ontwikkelaars, aannemers, toeleveranciers en overheden. Binnen onze groep zijn er naast InterConcept dus meerdere mogelijkheden om je carrière richting geven!

Meer informatie over jouw kansen bij InterConcept

Of je nu starter bent of senior, specialist of allrounder: bij InterConcept zijn er altijd mogelijkheden voor bouwkundigen, juristen, planologen en milieukundigen. Wil je meer informatie over werken bij InterConcept? Meer te weten komen over de ervaringen van enkele van de 70 (toekomstige) collega’s? Neem dan contact met ons op.