Huib van de Vrie - Accountmanager
Onze adviseurs Ruimtelijke Ordening zijn verantwoordelijk voor de integrale, vakinhoudelijke en strategische advisering over ruimtelijke plannen
Huib van de Vrie

Over Ruimtelijke Ordening:

Bij het vakgebied Ruimtelijke Ordening komen veel vakgebieden binnen het fysieke domein bij elkaar. Om deze reden maken we binnen dit vakgebied ook veel gebruik van de diverse adviseurs binnen InterConcept. Onze adviseurs zijn verantwoordelijk voor de integrale, vakinhoudelijke en strategische advisering over ruimtelijke plannen. Op deze wijze kunnen we ondersteuning bieden binnen alle aspecten van de Ruimtelijke Ordening. Van het maken of toetsen van bestemmingsplannen tot het maken van afwijkingsbesluiten, overal kan ondersteuning worden geboden.

  • Mogelijk op projectbasis
  • Ingezet door diverse gemeentes
  • Mogelijk op interimbasis
  • Landelijke beschikbaarheid

Ruimtelijke Ordening in de praktijk:

De ondersteuning die we bieden binnen dit vakgebied is zeer ruim. Onze adviseurs begeleiden bestemmingsplanprocessen, waaronder het opstellen van toelichtingen en regels voor de desbetreffende bestemmingsplannen. Het beantwoorden van inspraak- en overlegreacties en het voeren en/of begeleiden van juridische procedures namens de gemeente bij rechtbank en Raad van State is hun dagelijks werk.

Bij al deze ondersteunende taken wordt gebruik gemaakt van de kennis en kunde die binnen de andere vakgebieden binnen InterConcept aanwezig zijn. Bouwplantoetsers en handhavers kijken mee op het toetsbaar zijn van de regels.

Bij het behandelen van uitgebreide afwijkingsprocedures is er de samenwerking met de casemanager. 

Gemeente Ommen

InterConcept ontzorgt de gemeente Ommen bij ruimtelijke vraagstukken met HUISbesteding.
Klaas Adema - Accountmanager
Klaas Adema
Landschap

Ervaringen van klanten:

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving | Gemeente Tholen

Gemeente Tholen

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.

Jan Blaauw | Gemeente Secretaris | Gemeente Ommen

Ommen

Nieuwsgierig naar HUISbesteding als manier om werk uit te besteden? Maak goede afspraken over het gewenste resultaat en durf ook zaken los te laten! 

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager
Huib van de Vrie
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht?

We gebruiken cookies op deze website.