Klaas Adema - Accountmanager
De grote diversiteit en uitdaging binnen de werkzaamheden zorgt er voor dat de medewerkers van het team milieu breed inzetbaar zijn. Samen Sterker noemen we dat. 
Klaas Adema

Over milieukundige dienstverlening:

Binnen het vakgebied milieu is vaak veel specialistische kennis nodig. Ons team Milieu bestaat dan ook uit verschillende specialisten. Zodoende kunnen wij ondersteuning bieden binnen het gehele vakgebied Milieu. Van het behandelen van aanvragen om omgevingsvergunningen tot het brengen van bedrijfsbezoeken en het rapporteren hierover. Ook het bieden van beleidsondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier zijn we met onze klanten Samen Sterker.

  • Inzet door diverse omgevingsdiensten
  • Landelijke beschikbaarheid
  • Mogelijk op projectbasis
  • Mogelijk op interimbasis

Milieukundige dienstverlening in de praktijk:

Wij ondersteunen verschillende omgevingsdiensten bij het uitvoeren van bedrijfscontroles. Dit voor zowel industriële bedrijven als agrarische bedrijven. Gelet op de aard, grootte en complexiteit van de te controleren bedrijven worden onze toezichthouders ingezet op basis van hun kennis en ervaring. Ze bezoeken pro actief bedrijven namens de overheid en controleren op de naleving van de relevante wetgeving.

Onze vergunningverleners staan garant voor kwalitatief goede en tijdige afhandeling van aanvragen voor omgevingsvergunningen en meldingen Activiteitenbesluit.

Deze grote diversiteit en uitdaging in werkzaamheden zorgt er voor dat de medewerkers van het team milieu breed inzetbaar zijn. Samen Sterker noemen we dat. 

Omgevingsdienst IJsselland

Met HUISbesteding ontzorgen we de Omgevingsdienst IJsselland bij milieucontroles.
Klaas Adema - Accountmanager
Klaas Adema
Stad

Ervaringen van klanten:

Martin Aardenburg | Vakafdelingsmanager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst West Holland

OD West Holland

Voor tijdelijke werkzaamheden is het fijn om te kunnen bouwen op de flexibele schil van InterConcept.

Ronald van Dolen | Manager Toezicht en Handhaving | Omgevingsdienst IJsselland

OD IJsselland

Projectmatig, digitaal werken is niet “het ei van Columbus”, maar draagt wel bij aan flexibiliteit en plaats- en tijdsonafhankelijk werken.

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Klaas Adema Accountmanager
Klaas Adema
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht?

We gebruiken cookies op deze website.