Sander van 't Slot - Accountmanager
Middels het bieden van deze flexibele dienst, wordt de klant ontzorgt maar houdt hij wel de regie op de dossiers, productie, kwaliteit en kosten. Daarmee zijn de zaken Goed Geregeld.
Sander van 't Slot

Over HUISbesteding:

HUISbesteding is een dienstverleningsconcept dat op iedere dienst binnen InterConcept kan worden toegepast. Bij HUISbesteding worden de vragen en/of dossiers van de klant overgenomen en op basis van vaste dossierprijzen verrekend.

De werkwijze voor het behandelen van de dossiers, de van toepassing zijnde kwaliteitseisen en het werken in het zaaksysteem wordt vooraf met de klant afgestemd. Middels het bieden van deze flexibele dienst, wordt de klant ontzorgt maar houdt hij wel de regie op de dossiers, productie, kwaliteit en kosten. Daarmee zijn de zaken Goed Geregeld. 

  • Structuele oplossing
  • Volledige ontzorging
  • Ingezet door diverse gemeentes
  • Vooraf inzicht op kosten en tijd

Huisbesteding in de praktijk

HUISbesteding wordt breed toepast bij zowel gemeenten als omgevingsdiensten. Van aanvragen voor omgevingsvergunning tot toezicht dossiers binnen de verschillende disciplines bouw, milieu en ook ruimtelijke ordening. Het zijn diverse vraagstukken variërend van principeverzoeken tot bestemmingsplannen.

Het HUISbestedingsconcept kan ook worden toegepast voor het wegwerken of bijwerken van achterstanden binnen een gemeente of omgevingsdienst. De benodigde tijd, kosten en kwaliteitsniveau vooraf worden bepaald. Zo zijn voor diverse klanten bouwtoezicht dossiers geactualiseerd, principeverzoeken opgepakt en energiecontroles uitgevoerd.

Gemeente Lochem

Met HUISbesteding zorgen we samen met de gemeente Lochem dat er voldoende capaciteit is om de bouwtaken op de juiste wijze te waarborgen.
Sander van 't Slot - Accountmanager
Sander van 't Slot
Landschap

Ervaringen van klanten:

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving | Gemeente Tholen

Gemeente Tholen

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.

Ela van der Weerden | Afdelingshoofd Publiekscontacten | Gemeente Lochem

Lochem

Ik ben eindverantwoordelijk binnen onze organisatie voor personeel en heb met onze vergunningverleners de afweging gemaakt om voor extra capaciteit te kiezen middels de ontzorging van HUISbesteding.

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Sander van 't Slot Accountmanager
Sander van 't Slot
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht?

We gebruiken cookies op deze website.