Huib van de Vrie - Accountmanager
Met onze bouwkundige dienstverlening zorgen we dat de bouw Verrassend Vooruit blijft gaan. 
Huib van de Vrie

Over bouwkundige dienstverlening:

Het bouwen heeft een grote impact op de fysieke leefomgeving. InterConcept ondersteunt overheidsinstellingen hierin bij alle voorkomende werkzaamheden bij het realiseren van een bouwwerk. Bij een aantal klanten is het zelfs meer dan enkel ondersteuning, hierbij komt volledige ontzorging kijken. Dit gaat verder dan alleen het behandelen van aanvragen om omgevingsvergunning en het toezichthouden op de bouw. Met elkaar zorgen we dat de bouw Verrassend Vooruit blijft gaan. 

  • 25 jaar ervaring binnen dit domein
  • Mogelijk op projectbasis
  • 52 bouwkundige collega's in dienst
  • Mogelijk op interimbasis

Bouwkundige dienstverlening in de praktijk:

Onze casemanagers zijn het aanspreekpunt op het gebied van de Wabo. Ze beoordelen en coördineren de aangevraagde omgevingsvergunningen, vooroverlegplannen en principeverzoeken en zorgen voor de afhandeling daarvan. Ze toetsen de aanvragen aan het bestemmingsplan, het Bouwbesluit en andere relevante regelgeving. Dat houdt ook de zorg in voor eventuele afwijkingsprocedures en advies aan het college.

Onze toezichthouders voeren zelfstandig toezicht uit op het gebied van bouwen en ruimtelijke ordening. Ze onderzoeken klachten of meldingen en werken mee aan een oplossing. Het opstellen van constateringsrapporten en het regisseren van de bevindingen gebeurt op een adequate wijze. Onze toezichthouders geven uitvoering aan projecten op het gebied van bouwregelgeving en hebben oog en oor voor de taken van overige (handhavings)partners.

Onze bouwbesluitspecialisten voeren deeltoetsingen uit voor bouwwerken van klein tot complex, van constructieve veiligheid tot veiligheidsplan. Maar ook informeren ze onze klanten over de eisen voor de BENG. 

Gemeente Tholen

Met HUISbesteding zorgen we samen met de gemeente Tholen voor een continue doorstroom van de bouwaanvragen binnen de gemeente.
Huib van de Vrie - Accountmanager
Huib van de Vrie
Landschap

Ervaringen van klanten:

Nancy Damen | Teammanager Klantzaken | Gemeente Halderberge

Halderberge

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het inzetten van interim personeel, zou ik adviseren om de stap te durven wagen en vanaf het begin een collega te beschouwen als vast personeel. Dit werkt het beste van twee kanten. Er worden kwalitatief hoogwaardige collega’s aangeboden!

Sander Westdorp | Hoofd afdeling Ruimtelijke ordening, Vergunningen en Handhaving | Gemeente Tholen

Gemeente Tholen

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een deel van de bouwaanvragen middels digitaal werken uit te besteden aan InterConcept. Dit geeft een aantal voordelen, zoals het tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken in een veilige en afgeschermde digitale omgeving.

Meer weten over onze diensten?

We hebben ons uiterste best gedaan om een goed beeld te geven van onze diensten. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt. Blijf hier vooral niet mee rondlopen, ik help je graag verder!

Huib van de Vrie Accountmanager
Huib van de Vrie
Bel, Whatsapp of mail mij!

InterConcept op jouw manier? doe de check:

Stelling 1 van 4

Binnen een samenwerking verwacht ik dat een Helpende Hand geboden wordt.
- Rik Bloem, Projectmanager bij InterConcept
Rik Interconcept

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht?

We gebruiken cookies op deze website.